Kuinka korjata päivityksen virhekoodi 0x800703f1 Windows 10: ssä?

Hei, minulla on ongelma, jossa toivon, että voisit auttaa minua. Äskettäin Windows-päivityksiäni ei voida käyttää, koska järjestelmä palauttaa virheen 0x800703f1. Onko tässä mitään neuvoja? 0x800703f1-virhekoodi on vain Windows-käyttöjärjestelmäkohtainen Lue Lisää

Kuinka korjata 'Viitattu tili on tällä hetkellä lukittu ja sitä ei ehkä ole kirjautunut sisään' -virhe Windows 10: ssä?

Kuten ymmärrän nyt, olen kirjoittanut väärän salasanan kirjautumisnäyttöön yli viisi kertaa, minkä vuoksi olen lukittu tilini ja minun on epätoivoisesti kirjauduttava sisään. Se on työtietokoneeni, Lue Lisää

Kuinka estää ponnahdusikkunamainokset Google Chromessa?

Chrome on täynnä mainoksia, joten en voi selata napsauttamatta niitä vahingossa. Olen tarkistanut haittaohjelmien varalta järjestelmässä, mutta virustentorjuntaohjelma ei löytänyt mitään, joten en ymmärrä mikä asia on. Voisitteko kertoa minulle, jos Lue Lisää

Kuinka vaihtaa etätyöpöytäporttia (RDP) Windows 10: ssä?

Hei, haluan käyttää etätyöpöytäominaisuutta päästäksesi työtietokoneeseen kotoa. Minulla on ongelma, että en voi määrittää etäkäyttöä ja ylläpitää järjestelmää turvallisesti. Minun on muutettava näitä asetuksia Lue Lisää

Kuinka korjata ajonaikainen virhe 216 Windowsissa?

Olen huomannut, että osa tiedostoistani on kadonnut. Kukaan ei voi käyttää tietokonettani, joten tämä toiminta näyttää oudolta. Lisäksi saan usein ajonaikaisen virheen 216. En ole varma, mikä se on. Voisitko Lue Lisää

Kuinka äänittää vastaajaviesti

Haluatko tallentaa vastaajaviestin säilytystä tai viittausta varten? Tässä artikkelissa näytämme sinulle 4 helppoa tapaa äänittää ja tallentaa vastaajaviesti. Lue Lisää

Kuinka muuttaa hiiren nopeutta Windows 10: ssä?

Hei, haluaisin tietää, onko tietokoneen hiirtä mahdollista nopeuttaa hiukan? Minun täytyy lukea paljon, ja minun täytyy rullata hiiren pyörää useita kertoja, kunnes pääsen viimeiseen Lue Lisää

Kuinka poistaa esiasennetut sovellukset käytöstä Androidissa?

Minulla on uusi älypuhelin, jossa on Android-käyttöjärjestelmä, mutta esiasennettuja sovelluksia on niin paljon! Yritin poistaa joitain niistä, mutta epäonnistuin. Ne ovat kuitenkin käynnissä taustalla ja tyhjentävät akkua. Kuinka voin Lue Lisää